Extra AU-möte, med Lisbeth Holmqvist

Extra AU-möte för Skånes Moderata Seniorer i dag. Dagens ämnen var två dels en presentation av förslag till en folder benämnd ”Med årens rätt” som ska kunna användas för Moderata Seniorer i vårt valarbete i alla Skånes kommuner. Syftet är att få igång kommunernas seniorer i hela Skåne med hjälp av ett konkret material i form av en gemensam (delvis) broschyr.
Beslöts att föreslå en gemensam ”Moderatseniordag” för torgmöte med utdelning av broschyrerna lördagen den 19 juli.
Och dels ett förslag till dagordning för Skåneseniorernas Vårmöte som ska hållas. Programmet presenterades av Lisbeth Holmqvist representerande Ängelholmsseniorerna som för dagen var inbjuden till AU-mötet. På programmet finns bl a riksdagsledamoten Hans Wallmark: ”Vårt Europa – ansvar och möjligheter”, riksdagsledamoten Lars Arne Staxäng: ”Våra pensioner” samt en prestation av Ängelholms kommun som ”Hälsostaden”. Mötet kommer att hållas den 16 maj i Stadsbiblioteket. Lunch serveras på restaurangen ”Nilssons skafferi” i samma byggnad.

På bussen till Malmö och delvis hem läste jag ut boken ”Rörgast”, Johan Theorins fjärde och sista (?) bok i Ölandsserien. Han första bok ”Skumtimmen” kom redan 2007. En mycker bra serie, bästan i klass med Stig Larsson ”Millenium”.

Detta inlägg publicerades i Nyheter och politik och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar