En svag inledning på Stjärnorna

Programmet som har premiär den 28 december spelades in somras på Bäckaskog slott i Fjälkinge nordost om Kristianstad. Gästerna hälsades välkomna av VD Anna Lundin.
Den första dagens är Malena Ermans, det blir mycket operasång. Vi får veta att Marlena redan som åttaåring visste vad hon ville bli och redan då behärskade sina nerver även på scenen. Vi får också veta att varken Malena eller Lasse har körkort. För övrigt är frukostkonversationen helt ointressant.
På väg till dagens aktivitet avslöjas att dessa båda har varit småkära i varandra. Sen får de prova på att köra bil och de övriga tre gör våghalsiga övningar på en halkbana. I ösregn, så roligt nu detta kan vara.
Programmet blir lite bättre från och med lunchen. Bjöds på extrastark sushisås. Vi får veta att Malena Ermans framgångar är en revansch på sin barndoms upplevelser – utanförskapet i plugget. ”Lite mobbad i skolan”, som Malena försiktigt uttryckte det – och att det ökade intresset för operamusik allt sedan hennes genombrott med vinsten i Melodifestivalen 2009, av kulturministern kallats ”en Malena effekt”.
Dagen var verkligen Malenas som pratade hela tiden, som god tvåa kom Maria Lundqvist. De övriga tre hörde man inte mycket av.

Deltagarna var Malena Ernman, 43 år, Wikipediahemsida. Hennes svärfar är Olof Thunberg, gift med Svante Thunberg.
Claes Månsson, 63 år, Wikipedia. Gift med två barn.
Leif Andrée, 55 år, Wikipedia.         Familj: Hustrun Sophia Artén, teaterchef och fyra barn.
Maria Lundqvist, 49 år, WikipediaEventbolaget. Familj: Partnern Kristoffer, 28 år, fyra barn från en tidigare relation.
Lasse Åberg, 72 år, WikipediaÅbergsmuseum. Familj: Hustrun Inger och två barn.

Nästa gång är det Claes Månssons tur.

Bloggar från tidigare omgångar:
Medianörden, med dödssjuk storebror, 2013
Första stjärnan ut: Kim Anderzon, 2012
Stjärnorna på slottet 2010Tommy Körberg, ett verkligt föredöme, Svensk TV när den är som bäst, Magnus Härenstam på Slottet och Jag har sett på TV!

Stjärnorna på slottet_2014 Wikipedia.

Detta inlägg publicerades i TV och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar